Agenda

Home ยป Agenda

WORKSHOP KLEUR IN JE INTERIEUR

Moeite met met het kiezen van de juiste kleur in je interieur? Geef je dan op voor de WORKSHOP KLEUR IN JE INTERIEUR bij Multi-Interieur te Heerhugowaard en je woning wordt mooier en persoonlijker dan ooit!

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertelt de styliste van ATLJ Vormgeving je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij je langs om je een kort persoonlijk advies te geven.

WANNEER?

Vrijdag 19 juni as van 19:30 tot 21:30 uur. Locatie: Multi-Interieur, Taxuslaan 44, Heerhugowaard.

Let op: In verband met de maatregelen vanuit RIVM word de workshop gegeven in de showroom Jade natuursteen Galvanistraat 24 Heerhugowaard.

Kosten 25,- euro per persoon inclusief consumpties, handout, materiaal en moodboard.

OPGEVEN OF MEER INFORMATIE::

studio@atlj.nl of 072 572 7522 info@multi-interieur.nl of 06 577 07 234

WORKSHOP LICHT OP JE INTERIEUR

Moeite met de indeling van je interieur? Of met het kiezen van de juiste lichtpunten? Geef je dan op voor de WORKSHOP LICHT OP JE INTERIEUR bij Multi-Interieur te Heerhugowaard!

Tijdens deze workshop vertelt de styliste van ATLJ Vormgeving je aan de hand van duidelijke voorbeelden alles over lichtsoorten, lichtgroepen, de plaatsing van licht en het effect van licht. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van knipvellen werk je in jouw plattegrond aan de beste indeling van de ruimte. Aan de hand van deze plattegrond bepalen we jouw ideale lichtplan. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij je langs om je een kort persoonlijk advies te geven.

WANNEER?

Vrijdag 5 juni van 19:30 tot 21:30 uur. Locatie: Multi-Interieur, Taxuslaan 44, Heerhugowaard. ( nog 1 plek vrij )

Let op: In verband met de maatregelen vanuit RIVM word de workshop gegeven in de showroom Jade natuursteen Galvanistraat 24 Heerhugowaard.

Kosten 25,- euro per persoon inclusief consumpties, handout en materiaal.

OPGEVEN OF MEER INFORMATIE::

studio@atlj.nl of 072 572 7522 info@multi-interieur.nl of 06 577 07 234

Lady’s night

Onder genot van een hapje en een drankje word u voorzien van interessante informatie. Ervaren wat kleuren met je doen, hoe en welke materialen passen het beste bij je. Daarnaast zijn er aanbiedingen van decoratie en kado’s.

Op deze avond zullen twee deuren open staan. Bij Multi-interieur kunt u voor styling woning terecht en bij Nadien’s Hairstyling voor styling op uiterlijk gebied. Beide locaties zullen meerdere stands hebben.

Laat u verrassen op deze avond.

Wanneer?

Deze avond word verzet vanwege de Corona.