Raam bekleding

Home » Raam bekleding

Multi-interieur is uw raamdecoratiespecialist met een groot assortiment.
Kom langs in onze winkel om u te laten inspireren.
Alle raamdecoratie wordt voor u ingemeten, op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakmensen.

Een greep uit onze collectie vitrage en gordijnen. Deze zijn nu te zien in de winkel maar er zijn nog vele andere stoffen te zien in de winkel.

Houten jaloezieën hebben een warme uitstraling doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Deze warmte in combinatie met de strakke vorm maken de houten jaloezieën een geschikt product voor ieder interieur. Prachtig voor grote raampartijen, maar ook ideaal voor dat ene kleine raampje. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, variërend van heel smal en subtiel tot breed en robuust.

Het is mogelijk om de jaloezieën precies zo samen te stellen dat deze perfect passen in uw interieur. Zo kiest u zelf of u de jaloezieën in een houtkleur wilt, of toch liever in een andere kleur gelakt of gebeitst. Ook heeft u de keuze tussen ladderkoord of -band. Indien u kiest voor ladderband zijn er naast verschillende effen kleuren ook ladderbanden met een print verkrijgbaar, allemaal in verschillende breedtes.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en stof. Ze zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes, namelijk, 50, 70, 89, 127 en zelfs in 250 mm.

De rolgordijn kent unieke accessores, bijzondere kleuren, mooie dessins en op de natuur geïnspireerde stoffen.
Kies voor een transparante stof voor een mooi diffuus licht, een luchtdoorlatend voor privacy en zonwering of voor een verduisterende voor een goede nachtrust.

Duo rolgordijn. Het meest bekend is het standaard duo rolgordijn, ook wel Twist Shade, Multishade of Eclips genoemd. Dit rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met horizontale banen die afwisselend transparant en niet-transparant zijn. U kunt de stoflagen op elke gewenste manier langs elkaar schuiven, zodat u eindeloos kunt spelen met het licht. Als u het rolgordijn helemaal naar beneden laat zakken zijn de stofbanen gesloten. Met duo rolgordijnen heeft u oneindig veel keuze uit stoffen, kleuren, transparanties en zelfs prints.

Plissé en dupli/duette gordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Een plissé heeft een enkele laag stof een dupli/duette heeft er twee.
Ze zijn beide geschikt voor vrijwel elke raamvorm, van driehoek ramen, trapezium en ronde ramen en serres.
Ook kunnen ze geleverd worden in een Topdown/bottom-up systeem. Of in een gecombineerde dag/nacht uitvoering.
De collectie bestaat uit diverse stofsoorten met een brede keuze aan transparante, luchtdoorlatend en verduisterende stoffen.

Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling.
Ze worden met of zonder baleinen gemaakt.
Vrijwel alle gordijn, inbetween en vitragestoffen zijn geschikt om een vouwgordijn van te maken. Daardoor is er altijd een perfecte combinatie te maken tussen vouwgordijnen en gordijnen.

Uiteraard worden alle producten voor u op maat gemaakt, zodat alle elektrische raamdecoratie bij u thuis past.

Elektrische raamdecoratie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie. Doordat u de raamdecoratie niet handmatig hoeft te bedienen, blijft deze langer mooi. Bovendien is de elektrische oplossing een veilige keuze, door het gebrek aan koorden en stangen.

  1. Elektrische raamdecoratie is ideaal voor hoge of brede ramen, waar traditionele raamdecoratie te zwaar is om te bedienen.
  2. Elektrische raamdecoratie is te bedienen met uw telefoon of tablet. (Domotica)
  3. Bedien uw elektrische raamdecoratie van waar u wil, bijvoorbeeld vanaf uw werk of op vakantie.

Alle elektrische raamdecoratie die Multi-interieur levert, zijn ook leverbaar als handbediende variant. Mocht er geen stroompunt aanwezig zijn voor uw elektrische keuze, dan bieden wij ook mogelijkheden om uw elektrische raamdecoratie van een batterij te voorzien.